post

Tule laboratoriopäälliköksi huipputiimiimme!

Tule laboratoriopäälliköksi huipputiimiimme!

Suomalaista palveluvientiä parhaimmillaan
Biosafe Oy on vahvassa kasvuvaiheessa oleva, kansainvälisillä markkinoilla toimiva laboratoriopalveluita tuottava yritys. Tarjoamme asiakkaillemme mikrobiologisia, solu- ja molekyylibiologisia, toksikologisia ja bioinformatiikan palveluja sekä konsultointeja elintarvikeketjun tuotteiden turvallisuuden selvittämiseksi. Ydinliiketoimintaamme ovat elintarvike-entsyymit ja -mikrobit, rehun lisäaineet ja mikrobeihin perustuvat kasvinsuojeluaineet. Noudatamme toiminnassamme ISO-17025 standardia ja haemme akkreditointia tänä vuonna. Toimipaikkamme sijaitsee Kuopiossa.

Tule laboratoriopäälliköksi huipputiimiimme
Laboratoriopäällikkömme vastaa laboratorion tuottamien palveluiden korkeasta laadusta, tuottavuudesta sekä standardien ja säädösten mukaisuudesta. Olet laboratoriohenkilöstön esimies ja johtoryhmän jäsen. Tehtäväsi painottuvat menetelmien ja laboratorioprosessien jatkuvaan kehittämiseen. Varmistat tilaus-toimitusketjun sujuvuuden yhdessä laboratoriovastaavan, laatupäällikön ja projektipäälliköiden kanssa.

Tehtäväviisi kuuluu mm.
– Kehittää laboratorion toimintaa ja vastata laboratorion laadusta
– Kehittää laboratorioanalyysejä ja menetelmiä tuottavuuden parantamiseksi
– Seurata standardeja, lainsäädäntöä ja ohjeistuksia sekä varmistaa, että palvelumme ovat niiden mukaisia
– Ylläpitää laboratorion tuottavuutta seuraamalla henkilöstö-, laitteisto- ja materiaaliresursseja ja tehdä tarvittavia muutoksia
– Mahdollistaa muutokset ja kehittäminen yhdessä henkilöstön kanssa

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
– Soveltuvaa koulutusta
– Vahvaa kokemusta ja osaamista erityisesti mikrobiologiasta sekä käytännön kokemusta laboratorion operatiivisen toiminnan kehittämisestä ja johtamisesta. Elintarvikemikrobiologian, toksikologian, solu- ja molekyylibiologian tai EFSAn ohjeistusten tuntemisen katsomme eduksi.
– Motivaatiota ja ratkaisukeskeisyyttä kehittää laboratorion tuottavuutta ja laatua, kykyä tunnistaa ja ratkaista esiin tulevia ongelmia.

Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Kokemuksen esimiestehtävistä ja laatujärjestelmien kehittämisestä katsomme eduksi. Työskentelyotteeltasi olet tavoitteellinen, toimit itsenäisesti ja samalla yhteistyössä muiden kanssa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Noudatamme 6 kk:n koeaikaa. Tehtävään valitun tulee esittää selvitys terveydentilastaan ennen työsuhteen aloittamista.

Lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Pauliina Halimaa, 040 640 3225, pauliina.halimaa@biosafe.fi
Yhteydenotot mielellään 17.1. tai 21.1. 2020 klo 12 – 16.30

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 24.1.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen pauliina.halimaa@biosafe.fi

This entry was posted in Uncategorised. Bookmark the permalink.