Mikä on joukkorahoitus?

Perusideana on kerätä pörssin ulkopuoliselle yritykselle kasvuun ja toiminnan kehittämiseen haluttu määrä rahaa laajalta sijoittajajoukolta. OP:n tarjoama joukkorahoituspalvelu yhdistää rahoituksen hakijat ja sijoittajat. Kasvuyritykset tavoittavat suuren joukon yksittäisiä sijoittajia, jotka voivat lähteä mukaan pienelläkin summalla. Sijoittaa voi omien arvojen mukaiseen toimintaan ja tukea paikallisia yrityksiä.

Mikä on OP Joukkorahoitus?

Perusideana on kerätä pörssin ulkopuoliselle yritykselle kasvuun ja toiminnan kehittämiseen haluttu määrä rahaa laajalta sijoittajajoukolta.

OP:n tarjoama joukkorahoituspalvelu yhdistää rahoituksen hakijat ja sijoittajat. Kasvuyritykset tavoittavat suuren joukon yksittäisiä sijoittajia, jotka voivat lähteä mukaan pienelläkin summalla. Sijoittaa voi omien arvojen mukaiseen toimintaan ja tukea paikallisia yrityksiä.

Joukkorahoituskampanjan osakeannissa sijoitat kohdeyrityksen listaamattomiin osakkeisiin, joita ei myydä pörssissä. Kampanjalle on määritelty euromääräinen minimi- ja maksimitavoite. Mikäli minimimäärä sijoituksia ei täyty, kampanja ei toteudu ja sijoitus palautetaan. Ylimerkintä ei ole mahdollinen. Joukkorahoituskampanja päättyy, kun joko kampanjan minimitavoite on saavutettu tai kampanja on merkitty täyteen.

OP toimii OP Joukkorahoituspalvelussa rahoituksen välittäjänä. OP ei tarjoa palvelussa sijoitusneuvontaa tai anna rahoitusta hakevaan yritykseen liittyviä suosituksia. Katso lisää aiheesta OP:n joukkorahoitussivustolta. Sivuilta saat tietoa mm. siihen miten voit olla mukana joukkorahoituksessa, miksi tarvitset arvo-osuustilin ja miten arvo-osuustili avataan OP:ssä.

Siirry OP:n joukkorahoitussivuille

blog-healthy-apple-summer-garden

Kiinnostuitko sijoittamisesta?

Tutustu täällä joukkorahoituskampanjaamme!

This entry was posted in Uncategorised. Bookmark the permalink.