Elintarvikelainsäädännön ajankohtaiset koulutukset

Elintarviketoimijan selviytymisopas vaatimusten viidakossa


Aika: 29.3.2019 klo 9-16
Paikka: Technopolis, Energiakuja 3, Ruoholahti, Helsinki
Kokoustila: Vesterbacka

Elintarvikealalla toimivan esimiehen ja laadunhallinnasta vastaavan on tärkeää tuntea toimialaan liittyvät vaatimukset. Lakisääteiset vaatimukset yhdessä asiakasvaatimusten kanssa muodostavat pohjan omavalvonnalle ja laatujärjestelmille. Koulutus perehdyttää käytännönläheisesti vaatimusten tunnistamiseen ja kokonaisvaltaiseen hallintaan. Koulutuksessa käsitellään myös alaa koskevia ajankohtaisia lainsäädännöllisiä asioita kuten elintarvikelainsäädännön kokonaisuudistusta.

Elintarvike ja elintarvikelainsäädäntö. Elintarvikelaki 2019

Koulutuksen sisältö
• Omavalvonta pähkinänkuoressa
• HACCP:n perusteet
• Pakkausmerkintöjen laatiminen
• Asiakasvaatimukset
• Ajankohtaista elintarvikealan kansallisesta ja EUlainsäädännöstä: mm elintarvikelainsäädännön kokonaisuudistuksen ajankohtaiset asiat
• Lawlyn hyödyntäminen vaatimusten hallinnassa

Kenelle

Tämä koulutus sopii elintarviketuotannosta, -tuotekehityksestä,-omavalvonnasta ja -laadusta vastaaville sekä tuotannossa toimiville esimiehille. Koulutus soveltuu elintarvikelainsäädännön ja omavalvonnan perusteiden perehdyttämiseen.

Hyödyt
Koulutukseen osallistunut
• tuntee HACCP-analyysin periaatteet
• tietää pakkausmerkintöjen laatimisen periaatteet
• osaa etsiä ja löytää tietoa vaatimuksista
• ymmärtää, mistä elintarvikelainsäädäntö koostuu
• saa ajankohtaista tietoa alan lainsäädännön muutoksista
• saa tietoa mistä ja miten yritystä koskevia vaatimuksia voidaan seurata tehokkaasti
• saa paljon käytännön esimerkkejä, joiden avulla vaatimuksia on helpompi peilata omaan toimintaympäristöön
• saa tietoa vaatimusten hallinnan työkalusta (Lawly)

Kouluttaja
Kouluttajana toimii laatuasiantuntija
Vuokko Niemitalo (THM, laillistettu
ravitsemusterapeutti). Vuokko on
kokenut ja arvostettu laadun ja
elintarviketurvallisuuden asiantuntija.
Hänellä on usean vuoden kokemus
elintarvikealan kouluttajana ja konsulttina
(GSFI-järjestelmät, ISO 9001, ISO
14001, tuotetiedon hallinta).

Osallistumismaksu
548€ / hlö (+alv 24%). Sisältyy materiaalit ja tarjoilut. Peruutusehdot löytyvät alla olevasta esitteestä.
Ilmoittautumiset: https://www.biosafe.fi/fi/ilmoittaudu-koulutukseen-29-3-2019 15.3.2019 mennessä
Lisätietoa: minna.karkkainen@biosafe.fi

Voit myös ladata koulutusesitteen tästä!
Elintarviketoimijan selviytymisopas_koulutus_29.3.19_