Biosafen ydinliiketoiminta

Rehulisäaineiden tutkimuspalvelut ydinliiketoimintaamme

”Kestävä elintarviketalous on maailmanlaajuinen megatrendi.”

Kestävän elintarvikeketjun ongelmaan ratkaisuna ovat rehuissa käytettävät lisäaineet. Rehujen lisäaineet ovat yksi globaaleista kestävän talouden megatrendeistä ja bioteknologian high-tech-tuotteita, joilla vaikutetaan miljardien ihmisten ja eläinten ravintoon ja hyvinvointiin.  Rehujen lisäaineita käyttäen eläimet ovat terveempiä, tuottavat paremmin ja kuormittavat ympäristöä vähemmän. Rehujen lisäaineilla vähennetään antibioottien laajamittaista käyttöä ja parannetaan kannattavuutta sekä teollisuudessa että alkutuotannossa. Vuonna 2017 maailman teollinen rehuntuotanto ylitti jo miljardi tonnia. Euroopassa rehuteollisuuden vuosituotanto on yli 150 miljoonaa tonnia ja liikevaihto 50 miljardia euroa.

”Olemme asiakkaillemme tärkeä kumppani tuotekehityksessä ja kaupallistamisessa, sillä rehulisäaineet tarvitsevat myyntiluvan, jonka saaminen edellyttää laajoja turvallisuustutkimuksia.”

Rehujen lisäaineilla on rehuteollisuudelle suuri kaupallinen merkitys. Tämän vuoksi rehunlisäaineiden kehitystyö on vilkasta. Euroopan markkinoille tulee vuosittain noin 200 uutta tai parannettua rehun lisäainetta. Yritykset käyttävät vuosittain rehujen lisäaineiden kehitystyöhön noin 1,5 – 2,0 miljardia euroa ja niiden myyntilupamenettelyyn 20 miljoonaa euroa.

”Ainoana maailmassa tarjoamme kaikki rehulisäaineen turvallisuuteen liittyvät tutkimukset yhdeltä luukulta.”

 
Pääliiketoiminta-alueemme on viranomaisten vaatimat rehun turvallisuuteen liittyvät tutkimukset, joiden osalta yhtiö on vahvasti mukana kaupallistamassa asiakkaidemme innovatiivisia uusia ratkaisuja. Palvelujemme avulla asiakasyritysten tuotteet pääsevät nopeammin markkinoille ja kaupallistamiseen liittyvät riskit ovat hallittavissa. Tästä syntyy tuotteen kehittäjälle runsaasti kustannussäästöjä. Euroopan unioni on hyväksynyt monia rehutuotteita, joiden turvallisuuden olemme vahvistaneet.

“Palveluillamme hyvä kansainvälinen kysyntä”

Asiakkaamme ovat alan globaalit toimijat: rehurehuteollisuus, rehujen lisäaineiden valmistajat, asiantuntijayritykset sekä viranomaiset. Rehujen lisäaineiden markkinaa ja asiakasyritysten tarpeita on kuvattu tarkemmin raportissa Global Feed Additive Detailed Analysis Report 2017-2022. Yhtiön päämarkkina-alueena on Eurooppa (Espanja, Englanti, Hollanti, Ranska, Ruotsi ja Saksa). Viimeisen vuoden aikana uusia asiakkaita on saatu Yhdysvalloista, Intiasta, Kiinasta, Australiasta ja Uudesta-Seelannista.

blog-rehulisaaine

Katso video liiketoiminnastamme

Tutustu täällä joukkorahoituskampanjaamme!