Palvelut

Tarjoamme yrityksille tuoteturvallisuuden varmistamiseksi laboratorio- ja asiantuntijapalveluita. Alla olevasta palveluvalikoimastamme löydät valmiit palvelukokonaisuutemme. Teemme myös asiakaskohtaisesti räätälöityjä palvelukokonaisuuksia.

Rehulisäaineiden arvioinnit

Rehulisäaineiden turvallisuusarvio

Luotettavuus – Asiantuntijuus

BIOSAFE FEED

Rehulisäaineiden turvallisuusarvio

Asiantuntijamme arvioivat rehulisäaineiden turvallisuuden ja nopeuttavat lisäaineiden hyväksyntää EU:ssa. Lisäksi saat apua rehun lisäaineiden tuotekehitykseen.

Lue lisää

Biotestaukset

Pakkausmateriaalien turvallisuus

Pienet riskit – Myrkyttömyys

BIOSAFE PACK

Pakkausmateriaalien turvallisuus

Eläinkokeita korvaavilla biotesteillämme varmistat pakkausmateriaalin myrkyttömyyden ja sen soveltuvuuden elintarvikkeiden pakkaamiseen. Asiantuntijamme antavat lausunnon tuotteen turvallisuudesta ja myöntävät Biosafe-tuoteturvallisuusmerkin.

Lue lisää

Koiran ruokien ja puruluiden turvallisuus

Myrkyttömyys – Brändin kirkastaminen

BIOSAFE PET FOOD

Koiran ruokien ja puruluiden turvallisuus

Biotesteillämme varmistat lemmikkieläinten ruoan sekä puruluiden myrkyttömyyden. Asiantuntijamme antavat lausunnon tuotteen turvallisuudesta ja myöntävät Biosafe-tuoteturvallisuusmerkin.

Lue lisää

Innovatiiviset biotuotteet

Erottuminen – Innovaatiot

BIOSAFE CONCEPT

Innovatiiviset biotuotteet

Konseptipalvelumme tarjoaa yritysten tuotekehitykseen uusia innovaatioita ja bioturvallisuuden asiantuntijuutta. Autamme yritystänne kehittämään uusia innovatiivisia ja bioturvallisia tuotteita sekä tuomme bioturvallisuuden huippuasiantuntijuuden tuotekehityksenne tueksi.

Lue lisää

Koulutukset

Rehulisäaineiden turvallisuusarvio

Asiantuntijuus – Varmuus

BIOSAFE TRAINING

Koulutuspalvelut

Biosafen elintarvike­lainsäädännön koulutus­palveluiden avulla alan toimija oppii tuntemaan ja hallitsemaan paremmin alansa lainsäädännön tuomat vaatimukset sekä osaa arvioida toimintansa riskejä ennakkoon.

Lue lisää

Biotiedonhallinta

Omavalvonnan hallinta

Säästöä – Tehokkuutta

BIOSAFE-WEB

Omavalvonnan hallinta

Kustannustehokkaalla Biosafe-Web-pilvipalvelulla helpotat yrityksesi omavalvonnan ja laadun hallintaa sekä tehostat omavalvonnan näytteenottoon liittyviä prosesseja. Testaa jo tänään Biosafe-Web-palvelua ja tilaa meiltä ilmaiset demotunnukset.

Lue lisääSiirry Biosafe-Webiin

Elintarvikesäädösten hallinta

Hallintaa – Varmuutta

LAWLY

Elintarvikesäädösten hallinta

Biosafen ja ENW Management Oy:n ylläpitämä, elintarvikealan säädöksiä koskeva LAWLY-pilvipalvelu auttaa elintarvikelakien ja viranomaismääräysten seuraamisessa. Elintarvikeasiantuntijapalvelustamme saat apua säädösten toteuttamisessa ilmeneviin ongelmiin. Nuku yösi paremmin ja siirrä säädösten seuranta Lawlyyn!

Lue lisääSiirry LAWLY-palveluun